BEAUTY | Unboxing Beautybox September


Het is tijd voor een nieuwe unboxing van de Beautybox! Leuk om deze nieuwe week mee te beginnen, toch? Laten we eens een kijkje nemen wat september ons te bieden heeft.







Te beginnen met dit haarmasker van Maria Nila Stockholm. Het schijnt dat deze perfect is voor het behouden van de kleur van je geverfde haar (jammer voor mij..), maar helpt ook met het herstellen van beschadigd haar door bijvoorbeeld overstyling. Dus, uiteindelijk toch nog yippie voor mij! Mijn punten zijn weer één droge boel, dus die kunnen naast een conditioner nog wel wat verzorging gebruiken.


Hey, dit merk komt mij bekend voor.. Vorige maand zat Mario Badescu namelijk in de special edition box van Cosmania loves Beautybox. Dit keer deelt Mario Badescu een enzymen clearing gel met ons. Deze moet grondig make-up, vuil en olie verwijderen zonder de huid uit te drogen, de dofheid van de huid verminderen en voorkomen dat puistjes en mee-eters ontstaan.


Jammer dat ik binnenkort niet op vakantie ga, want daar zijn die handige travelsize verpakkingen weer. Deze twee producten van Scottish Fine Soaps, de bath & shower gel en de body milk, gaan dus voorlopig nog even mijn kast in.


No way! Beautybox knalt er zo maar een clear brow gel van Anastasia Beverly Hills in. Tegenwoordig zijn wenkbrauwen het helemaal en ik weet zeker dat ze met deze brow gel noooooooit meer uit model gaan. De brow gel zorgt er niet alleen voor dat de wenkbrauwen in model blijven, maar houdt ook nog wenkbrauwpoeder en dergelijke op zijn plek. Nice!

Ik ben het meest enthousiast over de Palett Luminous Colour mask van Maria Nila Stockholm en de brow gel van Anastasia Beverly Hills. Wat een leuke producten!

Welke van de producten in deze Beautybox is jullie favoriet?

x Priscilla

1 reacties:

  1. Wat een gave box Pris! Die wenkbrauw gel zou ik ook wel willen hebben, jaloeeeers! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety