NEW | Snakeskin wallet - by Modemusthaves


Al enige tijd was ik uitgekeken op mijn oude portemonnee. De kleur stond me niet meer aan én ik had geen genoeg ruimte voor mijn pasjes. Daarnaast had ik 'm alweer een héle lange tijd, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe!


Ik kwam deze snakeskin portemonnee tegen op de website van ModeMusthaves. Ik vind 'm naast stoer ook iets klassieks hebben en ik ben fan van de snakeskin print. De portemonnee is 19 x 9 cm en is voor mij de eerste portemonnee die van dat formaat is.


Zoals jullie kunnen zien heeft deze portemonnee plenty of room voor allerlei pasjes, kleingeld, bonnetjes, foto's etc. Je kunt alles veilig opbergen en organiseren zoals jij dat handig vindt.


Er zijn acht plekken voor acht verschillende pasjes, maar daarachter is ook nog ruimte voor eventuele pasjes of andere bonnetjes. Het midden van de portemonnee bevat drie grotere vakken waar je ook van alles kwijt kunt.


Dan is er natuurlijk ook een opbergruimte met rits voor je kleingeld.


Wat ook zo handig is aan die grotere vakken, is dat je je telefoon kwijt kunt. Zo hoef je als je boodschappen gaat doet of even snel ergens gaat lunchen alleen maar je portemonnee mee te nemen en past je telefoon er gewoon in.


Wat vinden jullie van deze snakeskin portemonnee?

x Priscilla

6 reacties:

 1. Wat een mooie portemonnee! Ziet er ook heel handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi! Lijkt mij ook wel handig, een portemonnee waar mijn mobiel in past dan ben ik hem ook niet zo vaak kwijt haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie portemonnee!! En leuke blog :-). X - Tess

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety