PERSONAL | Instagram diary October

Jullie dachten vast dat ik K.O. was de afgelopen week. Nee, hoor. Ik leef nog! Al moet ik toegeven dat de stress rondom deze tentamenweek mij biiiiiijna de das om heeft gedaan. Denk je dat je kan overlijden aan te veel studeren? Ik zie de koppen van de kranten al voor me: '19-jarige student overlijdt aan tentamenstress'.  Heftig!

Gelukkig is alle stress voorbij en kan ik nu gaan genieten van een heerlijke week vrij! En er staan een aantal leuke dingen op mijn planninkje om al het tentamengedoe achter mij te laten.

MAAR! Oktober zit er alweer op, meiden. Zijn jullie benieuwd naar mijn instagram diary?

 1. Hm hm hmmmm, een heerlijke wrap met kip, sla, paprika, komkommer en uh ja.. ketchup. Erg lekker! 
 2. Na een middagje in het bos met familie en de hond hebben we al deze kastanjes weten te verzamelen. Ik vind het heerlijk om door het bos te struinen in de herfst (zolang het droog is dan). Ondanks dat ik 19 ben en mijn broertje 12 (die ontmoeten jullie vast ooit nog wel eens) blijft het zoeken van kastanjes een traditie in onze familie.
 3. Wie wil dit nou niet?! Sorry, maar dit moest ik plaatsen. Hoe geweldig zou het zijn als je een shopping city trip wint? Nu nog wachten op de uitslag! 
 4. Zoete zonde. Ik kon er niks aan doen. Een heerlijke cupcake van CupcakeChic op Schiphol. Helaas ben ik de naam vergeten, maar lekker was 'ie zeker!
 5. Mijn aller- aller- beste vriendin. Deze foto is gemaakt tijdens haar 19e verjaardag. Een gezellig avond! 
 6. Vier foto's in één! Ik ben naar het Amsterdam Music Festival geweest in de Rai met vier mijn lieve dansvriendinnen. Echt een te gek feest! Zien jullie mijn kleine grapje in de foto? 
Wat hebben jullie afgelopen oktober allemaal meegemaakt?

x Priscilla 

2 reacties:

 1. Leuke fotos zeg

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en de cupcake ziet er prachtig uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety