PERSONAL | Supperclub spectacular!


Een drie-gangen diner onder je neus geschoven krijgen voor maar €27,50? De Nationale Restaurant Week doet het! Afgelopen week gaven maar liefst 1000 restaurants in vrijwel heel Nederland gasten voor deze prijs een heerlijke avond uit. Het enige wat jij hoefde te doen was reserveren.

Vorig jaar besloot ik samen met mijn vriendinnen een avond te kiezen en belandden wij in Vinkeveen in een klein restaurant. Het eten was fan-tas-tisch en wij besloten direct om dit jaar weer een gok te wagen. Ditmaal bij de Supperclub in Amsterdam.

Hier vertel ik jullie alles over deze avond!


Onder het mom van 'Let's go all dressed up!' liepen wij door de stad in onze kittige jurkjes en hoge hakken. Geen van ons was ooit eerder bij de Supperclub geweest en we waren dan ook erg verbaasd toen het in een afgelegen straat naast de Kalverstraat lag (tussen de coffeeshops, oeps!). Eenmaal binnen werden wij ontvangen door een man in een outfit die je alleen nog in een klooster in hutjemutje tegenkomt, maar oh wat was hij grappig. 'What's your name, love? Oh, I see. Oh, I love you, Priscilla!'. Uhm, thanks man. Hij gaf ons een papier met twee cijfers en verzekerde ons dat wij de beste bedden hadden. Bedden? Ja, je leest het goed. Bij de Supperclub dineer je op een groot wit bed.


Voordat wij mochten zien hoe het restaurant eruit zag, werden wij verzocht om beneden in de bar nog een drankje te doen. Toen het eenmaal tijd was, werden wij door de meneer in het Buddhagewaad opgehaald en naar het restaurant geleid. Eenmaal binnen keken wij onze ogen uit. Witte opeenvolgende bedden zover als je maar kon kijken! Niet alleen op de beganegrond, nee, ze hadden zelfs nog een extra verdieping. Maar goed, mocht je niet op een bed willen dineren, dan heb je ook nog enkele gewone tafels in het midden staan. Er wordt dus aan ieders voorkeur gedacht.We werden opgevangen door een aardige vrouw met een circusdirecteurhoed die ons naar onze bedden leidde. 'Trek jullie schoenen maar uit en ga lekker liggen, dames!' Sorry, onze schoenen uit? In een restaurant? OK! Het idee dat je een eigen tafel met alle ruimte hebt, moet je gauw van je af zetten. Het was een drukke bedoeling en je ligt allemaal naast elkaar, dus ook naast vreemden. Niet geheel handig dus als je met een grote groep op stap gaat. Het was even passen, meten en uitvinden hoe we als vier meiden daar konden liggen met onze jurkjes. Niemand zat natuurlijk te wachten op een panty slip.. Daar lagen we dan, schoenloos zonder enig idee wat ons te wachten zou staan.


Alle werknemers van de Supperclub zagen er extravagant uit. Ieder gaf daar haar eigen draai aan door bijvoorbeeld zwarte lippenstift of een Chinese jurk te dragen. Er stond een DJ-booth in de zaal en er werd op precies het juiste volume goede muziek gedraaid. Dat de meiden van de bediening af en toe een dansje waagde, was dan ook erg leuk om te zien. Terwijl wij met onze drankjes in de hand op de bedden lagen, kwam er ineens een over de top drag queen langs gewandeld op hakken van ongekende hoogte die iedereen vrolijk begroette. Het was kennelijk tijd voor act numero uno. De dame ging aan de slag met drank. Hups, daar gooide ze een hele fles tequila in een emmer met daarbij misschien een paar druppels wat op limonade leek. Vluchtig koos ze wat mensen uit het publiek die zij wel even zou gaan "injecteren" met shots. Het begon met een kleine injectiespuit, toen een grote en uiteindelijk kwam er zelfs een trechter aan te pas. Kon het nog gekker worden dan dit?


Tijdens de act werd de eerste gang geserveerd. Wat, dat wisten wij niet. Het hele menu was een verrassing. Je kon alleen doorgeven of je misschien iets niet lustte of ergens allergisch voor was. Spannend! En nu denken jullie vast.. hoe eet je op zo'n bed? Dat vroegen wij ons ook af. Er stonden kleine tafeltjes op de bedden, dus wij dachten dat die misschien tussen ons in geschoven moesten worden. Maar dat kon niet, want daar was geen ruimte voor. Lastig! Conclusie: je eet gewoon met je bord op schoot. Zo simpel als wat. Ha! Hieronder volgt een kleine fotoreeks met onze gerechten. Wat het allemaal was, geen idee.. maar lekker was het zeker.


Tussen de gangen door kwamen er nog verschillende acts langs ter entertainment. Ik heb jullie al verteld van de alcohol-injecterende drag queen, maar er was nog meer verbluffends. Zo was er een vrouw die op een elektrische viool spelende die licht gaf als haar strijkstok de snaren raakte. De combinatie van haar klassieke stijl van spelen met de muziek die de DJ ten gehore bracht was echt te gek. Ook was er een Japanse geisha die sierlijk begon te dansen met haar (nou ja, zijn) waaiers en deze inruilde voor vuur. En tot slot, een paaldansact van niveau 1000. De kracht die zij nodig had voor de trucs die zij deed.. onwerkelijk.Het is duidelijk, bij de Supperclub kan het niet gek genoeg. Wij hebben een top avond gehad en ik raad jullie zeker aan om dit een keer te proberen met vriendinnen. Ik garandeer jullie een avond op extravagant niveau!

Hebben jullie wel eens zo iets meegemaakt?

x Priscilla

1 reacties:

  1. Haha wow, wat een avond! Klinkt wel echt super leuk. Ik denk dat ik dit eens voor ga stellen aan een paar vriendinnen haha x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety