NEW | Pink Matte Macbook Pro Retina Laptop Case


Ik heb nooit mijn verjaardagscadeaus van afgelopen jaar met jullie gedeeld, dus jullie wisten vast en zeker ook niet dat ik van mijn lieve ouders een gloednieuwe MacBook Pro Retina heb gekregen. Mijn oude laptop was sloom, liep elke keer vast en was eigenlijk niet meer mee te werken (lees: wekte zoveel frustratie op dat ik er letterlijk met een steen op wilde slaan), dus zagen mijn ouders mijn 20e verjaardag als een buitenkans voor een nieuwe laptop.

Aangezien dit cadeau een heel groot deel in mijn leven als mediastudent en als blogger uitmaakt, vind ik het heel erg belangrijk om het dan ook goed te beschermen. Ik ben altijd zuinig op mijn spullen en kan dan ook echt huilen om een klein krasje.

Naast een gewone laptophoes besloot ik voor de gein ook een laptopskin te kopen op eBay en wel in een felroze kleur. Just for fun! De hoes kostte $11,44 (€8,91), maar daar kwamen natuurlijk wel nog verzendkosten bij. Benieuwd hoe mijn laptop nu de show steelt?

Ook zat er bij het pakketje een toetsenbordskin. Enorm leuk! Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of je deze gebruikt. Ik vind het schattig staan, maar eerlijk gezegd typt het niet zo heel fijn. Het is een silicone laag over je toetsenbord heen, dus soms voelt het typen een beetje gek en mis je een toets. Daarnaast is er één klein foutje.. Als je goed naar de twee onderstaande foto's kijkt zie je dat de \ en enter-knoppen niet hetzelfde zijn. Dat is jammer! Ik gok dat deze skin nog van het oude toetsenbord is. Veel zal ik deze skin dus niet gebruiken, maar ik wilde 'm wel vandaag met jullie delen.


Wat vinden jullie van mijn nieuwe laptopskin?

x Priscilla


8 reacties:

 1. Wat leuk! Je laptop ziet er nu lekker girly uit, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah dit ziet er zo leuk uit! Ik heb precies dezelfde, maar zo'n hoes maakt het toch net even helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super cute! X - Tess van http://soytess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig!
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh super leuk! Wist helemaal niet dat ze die voor zo'n prijsje op Ebay hadden :o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Echt heel erg gaaf! Wil al een tijdje een Macbook maar ik kan er niet mee werken. Vind zo een toetsenbord skin dinges wel heel handig. Er komt bij mij altijd zo veel vuil onder..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety