BEAUTY | Rituals Shanti Shower Soothing Shower Oil


Konden wij onszelf maar met een knip naar de andere kant van de wereld transporteren, zodat wij kunnen genieten van andere culturen, zoals de Indiase cultuur. Dansen tijdens het Holifeest, kijken naar een Bollywoodfilm en rondlopen in een overbevolkte stad waar de tijd niet stil lijkt te staan. Maar helaas, die magische handelingen kunnen wij niet. Wat wij wel kunnen, is onszelf in een andere cultuur wanen doormiddel van geuren en andere kenmerkende dingen en dat is precies wat ik heb gedaan met deze Rituals Shanti Shower Soothing Shower Oil.


De Shanti Shower Soothing Shower Oil van Rituals is verpakt in een rode verpakking met gouden Indiase elementen op zowel de boven- als onderzijde van de verpakking en bevat een pompje om de shower oil mee op de handen of het lichaam te pompen. Ik vind de verpakking zelf al heel opvallend, dus ik was al helemaal benieuwd naar de inhoud.


Wanneer je je de olie op je handen pompt komen de geuren Indian Rose en Sweet Almond tevoorschijn. Persoonlijk vind ik deze geuren erg lekker, merkte ik. Ze zijn niet te sterk en overheersend en geven een zachte geur af op je lichaam. Ik ben nog nooit in India geweest, maar mocht je even willen ontsnappen aan de drukte van je studie, werk of huis: just close your eyes and imagine you're there. Dan is het natuurlijk wel belangrijk om aan de rustige en prachtige delen van India te denken, hé. Denk aan de Taj Mahal en de rivieren. Denk aan rust.Wanneer je de olie op je handen pompt, krijg je dit te zien. De olie is zacht en ruikt echt heel erg fijn. Als je het over je handen (lees: lichaam) wrijft, blijft het een doorzichtige substantie, totdat je er water aan toevoegt.


Aangezien je deze olie in bad of in de douche gebruikt, komt er natuurlijk water bij kijken. Dûh. Wanneer je het water en de olie mengt, krijg je een schuimige substantie en daarna kan het smeren beginnen. Ik voel dat na het gebruik van deze olie mijn huid zachter aanvoelt en een heerlijke geur afgeeft. Mocht je jezelf een keer in exotisch India willen begeven, dat vind ik deze Soothing Shower Oil van Rituals echt een aanrader.Wat denken jullie van deze Shanti Shower Soothing Shower Oil?

x Priscilla

2 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety