NEW | Mise en Dior oorbellen van Miniinthebox.com


Je ziet ze bijna overal terug komen. Blogs, Instagram, celebrities. Rihanna, Emma Watson en dergelijke zijn er al op veel events mee gespot: de Mise en Dior oorbellen van Dior. Dé klassieke en toch stoere parel oorbellen. Na een kleine speurtocht op internet kwam de originele prijs van deze oorbellen al gauw naar boven: een heftig bedrag van €280,-. Dát ging mij iets te ver.

Toevallig

Terwijl ik aan het zoeken was naar een nieuw hoesje voor mijn iPhone, besloot ik ook even de sieradenvoorraad van Miniinthebox.com te bekijken. Vaak hebben ze hartstikke leuke sieraden voor een ontiegelijke zachte prijs (laatst bestelde ik nog deze knuckle ringen). En ja, de kwaliteit daarvan moet je je natuurlijk voor lief nemen als je besluit een van deze sieraden te bestellen. Toch kwam ik geheel toevallig daar de Mise en Dior oorbellen tegen voor een prijs van €2,99. Ik besloot deze direct te bestellen, want ik was eigenlijk gewoon heel erg benieuwd. 


En?

Natuurlijk heb ik hier niet te maken met echt zilver. De oorbellen zijn 'gelegerd' en de parels zijn 'gedruppeld'. Dat zie je ook wel. De kleur is niet geheel zuiver en er zitten hier en daar wat oneffenheden en spikkels, met name op de grote parel. Ik heb ze tot nu toe één dag gedragen en had geen last van het feit dat het geen "echt" oorbel materiaal is en deze waarschijnlijk erg veel nikkel bevatten. Normaal kan ik erg gevoelig zijn voor dit soort oorbellen, maar daar heb ik bij deze gelukkig nog geen last van gehad. 

Bestel ze hier
Wat vinden jullie van deze parels? Zouden jullie voor de real deal gaan?

x Priscilla 


11 reacties:

 1. Ah ik vind ze zo gaaf! Het liefst ging ik voor the real deal, maar die prijs voor oorbellen vind ik nu toch net iets te ver gaan haha! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat begrijp ik helemaal. Ik zou ook voor de real deal zijn gegaan als ze goedkoper waren geweest, maar goed: dit is een prima oplossing! X

   Verwijderen
 2. Ik vind ze heel mooi, maar de echte zijn me iets te duur. Zeker voor iets wat ik niet wekelijks zou dragen.
  Een tip misschien, op eBay zijn ze nog een stuk goedkoper te vinden ;D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, zo dacht ik ook. Oh, echt? Goede tip! Dank je! X

   Verwijderen
 3. Hele leuke oorbelletjes, deze zie je tegenwoordig zo veel! Ik vind deze variant - de parelkleur- wel het mooiste =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag ze op de website van Dior inderdaad in allerlei soorten kleuren. Heel apart!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety