BEAUTY | Unboxing Beautybox Juli


Als je thuis komt van vakantie ligt er vaak een berg post, kranten en folders op je te wachten. Terwijl de kranten al niet meer actueel zijn, de folders en hun kortingen waarschijnlijk al verlopen zijn, ligt er nog de post die waarschijnlijk wél belangrijk is óf misschien een leuk pakket.

Het is weer tijd voor een unboxing!
Een shampoo van L'Oréal van 250ml voor zeer beschadigd haar. Ons haar heeft veel te verduren in de zomer. Leuke haarstijlen, zon, chloor, zee.. alles kan op zijn minst wat beschadiging toe brengen. Beautybox is er dan ook van overtuigd dat wij dol zullen zijn op deze shampoo en heeft dan als leuke extra nog een voucher aan de box toegevoegd. Mocht je dus helemaal weg zijn van deze shampoo, dan kun je deze altijd nog nabestellen met de voucher. Nice!


Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar wij hebben hier te maken met een face wash van Himalaya Herbals. Himalaya Herbals is puur natuur en werkt met allerlei kruiden en extracten uit het Himalaya-gebied. Exotisch! Deze face wash is voor iedereen met een normale tot vettige huid.


Onze voeten hebben het maar zwaar in de zomer. De hitte van de grond of het zand eist vaak zijn tol en onze voeten worden één droge vleesklomp. Daarom, de footcream van Anatomicals. Deze footcream schijnt de druk op je voeten te verlichten en ze te verkoelen.


Fancy! Een french manicure set van Beauty UK. Ik vind french manicure altijd zo prachtig staan. Tijd om binnenkort dit setje eens uit te proberen.


Weer een voor mij onbekend merk: Greenland, een oer-Hollands merk waarbij de producten puur op basis van fruit, planten en kruiden worden gemaakt. Deze bodylotion van Greenland moet je huid hydrateren en balanceren en is geschikt voor de droge tot gevoelige huid.


Extra, extra! Een masker van Anatomicals. Dit zuiverende masker tegen een vette huid is perfect voor deze tijd van het jaar.

Wat vinden jullie van deze Beautybox?

x Priscilla

1 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety