NEW | Summerish Primark


Jullie kennen het vast wel. Het dilemma dat je nooit maar dan ook nooit genoeg kleren hebt voor je vakantie en je besluit om last minute nog wat summer outfits te scoren. Ik wel in ieder geval. Elk jaar is het weer hetzelfde. 'Ik heb niet genoeg', 'Ik mis nog dit', 'Ik heb niks leuks om in uit te gaan', blablabla. Rampzalig, ik geef het toe. Maar.. hoe leuk is het om nog even die laatste inkopen te doen voordat je je koffer dichtritst.

Ik ging maandag dan ook nog even naar de Primark. Mijn plan: zoveel mogelijk leuke zomerdingen inslaan voor een lage prijs.

De reden waarom ik 'zoveel mogelijk' door heb gestreept is omdat ik de buit binnen Primark een beetje tegen vond vallen. TOCH heb ik twee geweldige items weten te scoren waar ik zeker blij mee ben.

Benieuwd wat ik heb gekocht?


Ik was meteen verkocht toen ik deze jumpsuit op de pop binnen Primark zag hangen. Ik vond 'm zo zo leuk en deed hem direct in mijn Primark tassie. Voor een luttele €17,- kon ik deze toch niet laten hangen? Die palmbomen smeekte mij gewoon om hun mee te nemen naar een zonnigere bestemming dan Nederland op dit moment. Dus, kom maar bij Prissie!


Toen ik deze wedges zag staan, dacht ik 'wauw, die wil ik.. maar, nee'. Mijn vriendinnen dwongen mij ze te passen en ik kreeg direct een compliment van een mevrouw die langs kwam wandelen. Ik vind kleurrijke schoenen altijd lastig. Als ik oranje hakken aan heb, moet ik toch ook een oranje kledingstuk aan?! Dat is iets waar ik mij altijd aan gehouden heb, maar dat is nu voorbij. Alles kan tegenwoordig. Shake it up!

Bovendien.. Zijn ze niet geweldig voor het WK?! Mocht Nederland vanavond door gaan, dan heb ik nog twee avonden om deze baby's te dragen voor ons team, ons Oranje.


Uiteindelijk ben ik dus thuis gekomen met maar twee artikelen, maar wat voor twee! Deze gaan mooi mijn koffer in naar het zonnige Turkije.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

x Priscilla

1 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety