PERSONAL | Instagram Diary July

De laatste vakantiemaand is aangebroken. De laatste maand om nog op vakantie te gaan, geen zorgen te hoeven maken, geen stress te hoeven hebben en nog zoveel meer. Afgelopen maand heb ook ik ook ontzettend genoten van alle bovenstaande heerlijkheden. Juli was fijn, maar vloog zo om. POEF! Wil je zien wat ik in die tijd op mijn Instagram heb geplaatst?


1. Een tuinfeestje met lampionnen omdat een vriendin van mij de prachtige leeftijd van 21 heeft bereikt.

2. Na lang wachten kwam de DVD van mijn dansvoorstelling uit en raad eens wie er met haar groep op de voorkant staat? Kun jij mij vinden?


3. Ook op vakantie volgde ik het WK. Met een positieve instelling en mijn wensarmbandjes keek ik in Turkije naar de laatste twee wedstrijden die ons Oranje speelde. Helaas is mijn wens niet uitgekomen..

4. Ook hoorde ik het verschrikkelijke nieuws van MH17 tijdens mijn vakantie in Turkije. Ik kon het, net zoals vele anderen, niet laten om een gedenkfoto te plaatsen.


5. Op de dag van terugkomst in Nederland kwam mijn beste vriendin Shirley langs om even bij te praten. 

6. Een paar uur aan de Ouderkerkse Plassen vertoeven terwijl mijn broertje zich samen met een vriend vermaakte op het wipe-out gebeuren. 

7. En om mijzelf daar te vermaken pakte ik er even een boek bij. Dit boek gaat over de showbizzwereld in Nederland. I like!

Hoe was jouw juli?

x Priscilla

1 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety