BEAUTY | GelColor by OPI


Nagellak die niet afbladderd, vervaagt of beschadigd en je nagels voor een langere tijd van een kleur voorziet. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik zo nu en dan mijn nagels lak met de GelColor lijn van OPI.

De GelColor lakken dragen als een gel, maar breng je gemakkelijk aan net zoals een gewone nagellak. De gellakken bestaan uit 100% gel en hechten zich door de LED-light optimaal aan je nagel waardoor de lak tot bijna twee weken blijft zitten. Ideaal!

Benieuwd hoe ik mijn nagels lak met mijn favoriete OPI GelColor?


Start met het ontvetten van je nagels met de N.A.S. Nail Cleanser. Spuit zo'n twee tot drie keer op een watje en wrijf dit over al je nagels heen. Zo zijn je nagels geheel schoon en zitten er geen oliën of vetten op die een goede hechting tussen je nagels en de gellak tegen kunnen gaan.


Pak daarna de BondAid pH balancing bij. Lak dit over al je nagels en wees zeker dat je alle beetjes van je nagels pakt. De vloeistof zie je direct in je nagels trekken en zorgen voor dat beetje extra verzorging die je nagels wel goed kunnen gebruiken.


Zorg ervoor dat je een basecoat, kleur en topcoat hebt. Ik kies voor mijn favoriete kleur 'Strawberry Margarita'. Ik vind een beetje hot pink op je nagels altijd leuk!


Vanaf daar ga je eigenlijk aan de slag zoals je normaal ook zou doen als je je nagels lakt met gewone nagellak. Hier begin ik met een goede laag basecoat, maar let op dat je deze niet te dik aanbrengt.


Er komt maar een speciale stap tussendoor: de LED-light. Door de LED lichten drogen je nagels snel op waardoor je direct de volgende laag kunt aanbrengen. Ik geef alvast een tip! Wees erg netjes met het lakken. Mocht je naast je nagels lakken, wees er dan zeker van dat je dit wegveegt, want let op: alles wordt hard als je het onder de lamp legt dus ook als je misstapjes..


Dus, pak die LED-light erbij en leg je hand er voorzichtig onder. Wanneer je je hand erin stopt, gaan de lichten vanzelf aan. Ikzelf vind het fijn om de lamp op 60 sec. te zetten. Dan weet ik zeker dat het goed droogt.


Dan lak je je nagels met je gekozen kleur. Je kunt er voor kiezen om eerst een lichte laag te doen, de lamp erbij te pakken en daarna nog een laag te lakken, maar ik doe het in een keer. Stop daarna je handen weer voor 60 sec. in de LED-light.


Dan de laatste lak, de topcoat. Lak al je nagels netjes af en stop deze voor de laatste keer in de LED-light. De laatste lak vind ik fijn om een keer 60 sec. en een keer 30 sec. in de lamp te doen, gewoon voor de zekerheid. Als je de laatste stappen hebt gedaan, pak je nog een keer je N.A.S. spuit erbij. Deze gebruik je om de plakkerige laag van je pas gelakte nagels af te vegen. Hierna zijn ze glad, glanzend en ben je direct in staat om ALLES te doen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je nagels beschadigd, omdat ze nog niet droog zijn. Hoe handig!


Hoe vinden jullie het idee van de gellak?

x Priscilla

5 reacties:

 1. Gelnagellak lijkt mij echt fijn en opi is zo'n mooi merk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben je er lang mee bezig geweest? Het ziet er prachtig uit! (www.effierced.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hoor! Als je al best handig bent in het lakken van je nagels (en het dus ook netjes weet te doen, heel belangrijk hier!) dan ben je eigenlijk zo klaar. De tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan het laten opdrogen van de verschillende lagen nagellak bij normale nagellak duurt zo lang.. Zeker als je geen beschadigingen wilt. Met de gellak ben je zo klaar dankzij het LED-light. Ik denk dat ik er misschien 5-10 minuten mee bezig ben geweest.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety