PERSONAL | Instagram Diary september

Zo, de allereerste maand waarbij iedereen weer begint aan het studeren zit erop. September toch, wat was je verschrikkelijk en leuk tegelijk. Nu de zomer ons heeft verlaten, maar voorlopig het weer nog heerlijk blijft, gaan wij ons richting oktober begeven. Daarom deel ik vandaag mijn maandelijkse instagram diary met jullie. Hupsakee!


1. Mijn nieuwe laarzen van de Zara inlopen.

2. iPriszz bestond 1 jaar en dat moest gevierd worden met cakejes!


3. Tijdens colleges in de eerste studieweek even een kopje karamel macchiato drinken en panini's eten bij de Coffee Company met studie- en bloggenootjes Donna en Marjolein.

4. Een groepsfoto tijdens ons avontuurlijke diner bij de Supperclub tijdens de Nationale Restaurant Week.


5. Feestje! Tijdens de Verlichte Botenshow in Aalsmeer had ik een feest op een boot met als thema 'Caribbean'. Kun jij raden wat ik was? Ik vertel het maar gewoon: schipbreukeling!

6. Hihi, een gekke foto hoort er altijd bij.


7. Na zoveel leuks, kwam er iets vreselijks. Mijn lieve opa overleed, na een kort ziekbed van een maand (EEN MAAND!) aan de verschrikkelijke ziekte maagkanker. Een maand eerder kregen wij te horen dat er een gezwel in zijn maag was gevonden. Eén dag voordat ik naar het mooie Spanje vloog.. Niet snel daarna ging het bergafwaarts met hem. Het was een prachtige, maar ook een hele verdrietige dag. Samen met mijn nicht hebben wij verschillende kleine gedichten van Toon Hermans (zijn favoriet) gebundeld en deze voorgedragen. De zon scheen, er speelde prachtige muziek en er lagen overdonderend mooie boeketten. Opa, je wordt nooit vergeten.

8. Een random foto van een bloem op onze keukenbar.


9. Een smile omdat het weekend begon.

10. En.. een selfie. Dûh.

Hoe was jullie september?

x Priscilla

7 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety