BEAUTY | Unboxing Beautybox mei


New week, new things. Afgelopen vrijdag lag er een briefje van de postbode is mijn brievenbus dat hij een pakket wilde leveren, maar er helaas niemand thuis was en hij dus genoodzaakt was deze af te leveren bij de buren. Ik was héél benieuwd, want ik wacht namelijk ook op een ander pakketje. Met vol enthousiasme liep ik naar mijn buren en werd ik verrast met de Beautybox van mei.

Let's see what's in it!



Een heerlijk fel roze lipstick van Beauty UK. Zoals jullie kunnen zien, ziet de lipstick er niet zo gaaf meer uit. Dat komt omdat ik deze roze baby al even snel heb uitgeprobeerd (soorrrrrrry). De kleur is erg mooi en on top of all: 100% zomers.


Een vrolijke nagellak van het Poolse merk Inglot. Er schijnen verschillende zomerse én WK-kleuren in alle boxen te zitten, dus ik ben benieuwd welke kleur jullie (als jullie de Beautybox ook hebben) hebben gekregen. Let me know!


Zelf kende ik dit merk nog niet, dus dat is altijd spannend. Deze showergel en bodylotion van IDC zijn hydraterend en kalmerend. De bodylotion schijnt ook goed te zijn als after-sun.. en om eerlijk te zijn. Na gister de hele dag in Noordwijk rond gehuppeld te hebben, kan ik die wel gebruiken.. Oeps.



Vorige Beautybox kwam ik al een mascara van dit merk tegen en nu is het de beurt aan deze bronzing powder van Golden Rose mét, niet geheel onbelangrijk, SPF 15! Hij schijnt een goede pigmentatie te hebben, maar.. dat moet ik zelf nog even uitproberen.

What do you girls think?

x Priscilla




4 reacties:

  1. Mooie box! De bronzing powder en de roze lipstick lijken mij erg mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke box, het lijken me allemaal fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipstick heeft inderdaad een erg zomers en mooi kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! leuke producten! Ik denk dat ik beautybox veel leuker vind dan glossybox!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety