EVENT | Première Heksen Bestaan Niet

Afgelopen zondag ging na maanden hard werken de gloednieuwe avonturenfilm 'Heksen Bestaan Niet' in première in het CineMec in Ede. Aangezien mijn stagebedrijf Sparkel Media (in dit geval Sparkel Pictures) partner van deze film is, mochten wij met het hele kantoor als één van de eerste deze gloednieuwe film bekijken. Spannend!

Om jullie een kleine hint te geven van deze gloednieuwe film, zie hier de trailer en de samenvatting.


Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door het voor altijd donker te laten worden op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden. De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares.

Katie, een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt al haar hele leven speciale gaven te bezitten. Van jongs af aan gebeuren er onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…

Om 09:00 uur zat ik al in de auto op weg naar de bioscoop in Ede. Een lange rit van ongeveer één uur op de zondagmorgen in je uppie kun je maar op enkele manieren plezierig maken: heerlijke muziek. Nu ben ik zo'n type die helemaal op gaat in muziek. Zowel op de fiets, scooter als in de auto. Het is mij dan ook niet vreemd dat mensen mij raar aankijken als ik voor het stoplicht sta. Ja, ik zing in de auto en ja, dat vind ik leuk. PÛH! Eenmaal daar aangekomen was het nog een hele opgave om op mijn hoge sleehakken (die ik overigens niet aan heb op de foto) over het met grind bedekte parkeerplaats te lopen. Al gauw vond ik mijn collega's voor de bioscoop en konden wij naar binnen.


Wij haalden onze kaarten op bij de balie en wachtten tot de cast zou aankomen op de roze loper. Het was afgeladen met mensen en hier en daar zag ik heksenmutsen- en jurken voorbij komen. Ja.. er was een dresscode: magisch. Er waren veel mensen die erg hun best hadden gedaan. Kinderen én ouders hadden in kleine of grote mate zichzelf aan de dresscode gehouden. Schattig.. én een beetje creepy. Normaal kan ik mij wel vinden in thema-feesten, maar deze sloeg ik maar over.


Foto: Bruno.nl. 

De gehele crew kwam over de roze loper. Van Pauline Wingelaar tot Eva Simons. Zij werden gebracht in SWAT-bussen met gillende sirenes. Erg vet!


Iets voor 11e werden wij naar de zaal gebracht. Er waren twee grote zalen afgehuurd om de hordes met mensen een plek te kunnen geven. Samen met mijn collega's werden wij op rij 3 geplaatst. Top plekken! De introductie van de film werd gedaan door Nicholas Singer, a.k.a. Shaker. Hij is danser en choreograaf en heeft onder meer de choreo's in de film bedacht.

In elk drankvak van de zaal stonden 100% Natural Juice pakken. Erg lekker voor tijdens een film in de ochtend. Om 11:00 uur begon de film. Hoewel ik zelf geen fan ben van Nederlandse films, en dit echt een familiefilm is voor jongere kinderen, heb ik best genoten. Spannend, grappig en vette effects. Het komt allemaal voorbij.

Na de film liepen wij naar buiten, waar er een podium was opgebouwd. Om de tijd te doden tussen het wachten op de optredens, liepen ik en de Birdie Rock Girls van het ondergoedmerk Birdie Rock, waar ik ook stage voor loop, wat rond over het terrein van grind (nog steeds erg lastig op die hakken!). De meiden moesten flyeren en ik had de opdracht hun te fotograferen. Helaas.. kwam ik er later pas achter dat ik zo stom was geweest mijn SD-kaart niet terug in mijn camera te doen. Oeps!


Daarna kwam de gehele crew het podium op. Iedereen werd genoemd en iedereen had zijn/haar moment of fame. Super leuk natuurlijk, omdat er ook een aantal bekenden van kantoor bij stonden. Maar.. dat podium was natuurlijk niet voor niets. Er waren optredens van onder andere Aliyah Kolf, Sharon Doorson en Eva Simons mét dansers. Ben ik trouwens de enige die niet wist dat Eva Simons kon draaien?!Het was een erg leuke ochtend/middag. Zo leuk om een keer een première mee te mogen maken. Mocht je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes hebben die wel iets zien in hekserij, dan is dit echt een leuke film voor hun.

Vanaf 18 juni kun je 'Heksen Bestaan Niet' in de bioscoop zien.

x Priscilla

2 reacties:

  1. Wat leuk dat je hier met je stage heen mocht! Leuk geschreven ook :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk dat je hier bij mocht zijn! Ziet er erg leuk uit xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety