REVIEW | Catrice Eyebrow Set


Een tijdje terug kocht ik deze eyebrow-set van Catrice bij de Kruidvat. Zoals jullie weten ben ik dol op het bekijken van beauty tutorials op YouTube en ik zag de welgekende 'fill your brows'-truc bij vele van hen terug komen. Aangezien ik hier en daar zelf aan het experimenteren ben met (meer soorten) make-up, vond ik het wel leuk om een setje te kopen en het eens uit te proberen.

Ik heb zelf al aardige donkere en opvallende wenkbrauwen, maar die zijn bij de aanzet zo "leeg". Daarom leek het mij leuk om eens een eyebrow-set te proberen.

Natuurlijk.
De Catrice-set bestaat uit een zwarte, kleine verpakking waardoor deze gemakkelijk is om mee te nemen. Wanneer je de set opent, zie je twee poeders. De ene licht en de andere donker. Dit zijn trouwens de enige kleuren die Catrice verkoopt als eyebrow-set. Ook bevat de binnenkant van de verpakking een kleine spiegel, waardoor je zelfs on route je wenkbrauwen kunt bijwerken.


In eerste instantie is het even zoeken, maar er zit een secret drawer aan de zijkant van de set. Hier kun je de nodige tools vinden om je wenkbrauwen bij te werken. De een is het pincet, om je wenkbrauwen hier en daar te ontharen, en het andere is zowel de applier als het borsteltje. Ontiegelijk klein, maar niet geheel onhandig.De pincet werkt heel fijn en heeft een goede grip op overtollige wenkbrauwharen. Wanneer je eenmaal aan de slag gaat met de poeders, raad ik aan om een beetje te wikken en wegen welke kleur jij het beste kunt gebruiken (natuurlijk kun je ook mengen!) en wat bij jouw make-uplook van die dag past. De donkere kleur kan misschien wat hard en heftig overkomen als je het overtollig aanbrengt. Gelukkig kun je dit nog altijd zo veel mogelijk vervagen door gebruik te maken van het borsteltje.

Bijgewerkt met de donkere tint van de set.
Ondanks dat dit mijn allereerste eyebrow-set is, vind ik het resultaat mooi. De poeders hebben een fijn pigment, de applier is fijn om mee te werken en het borsteltje doet wat 'ie moet doen.

Voor €3,99 vind ik deze zeker een aanrader.

Maken jullie wel eens gebruik van een eyebrow-set? Zo ja, welke dan?

x Priscilla

1 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety