OUTFIT | Wear yellow like it's Easter


Colbert - Zara | T-shirt - Zara | Spijkerbroek - Zara | Loafers - H&M | Riem - Naamloos..Hee hoi! Allereerst nog een heel fijn Pasen toegewenst!

Ik heb gisteren een heerlijke Eerste Paasdag gehad. Lekker ontbeten, heerlijk gewandeld met de hond en 's avonds een gezellig Paasdiner met familie. Thanks to the sun was everyting a little bit more fun! Wat hebben jullie gedaan op Eerste Paasdag? 

Maar niet alleen Eerste Paasdag is zo'n feest. Wat dachten jullie van dit extra dagje vrij op Tweede Paasdag? En zelfs dan is het leuk om dat bekende gezegde er weer eens bij te pakken: 'op je Paasbest!'.

En hoe kun je er nu beter op je Paasbest uitzien dan met een geel colbert? Toen ik deze vanochtend uit de kast trok, moest ik meteen aan kuikentjes denken, dus leek dit mij een perfecte outfit voor vandaag.

Ik ben ook dol op gekleurde colberts (weer een nieuw weetje voor jullie!). Ik heb in de kast echt verschillende kleuren hangen zoals rood, oranje, roze en fuchsia (de rest kan ik 1-2-3 niet bedenken). Colberts maken een basic-outfit nét even iets spannender en interessanter.

De loafers van H&M heb ik ook sinds twee weken aan mijn schoencollectie toegevoegd. Ik was al zo lang op zoek naar dit soort en kon steeds niet de perfecte vinden. Sommige waren hier en daar wat raar of van gek materiaal, maar toen ik deze op de H&M website zag staan, vond ik dat het klaar moest zijn met mijn zoektocht. Zijn ze niet leuk?!

Ik heb vandaag een danswedstrijd met mijn dansteam D-Fusion in Dronten. Omdat wij ver van te voren aanwezig moeten zijn, gaan we gezellig met z'n allen een Paasbrunch houden. Iedereen neemt wat mee, dus aan eten geen gebrek!

Gaan jullie vandaag nog iets leuks doen (op jullie Paasbest)?

Geniet van jullie extra vrije dag!

x Priscilla


1 reacties:

  1. Superleuk leuk jasje! Echt lekker zomers.

    Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award, zie hier: http://cursive-type.blogspot.nl/2014/04/liebster-award.html

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety