PERSONAL | INSTAGRAM DIARY OKTOBER

Wauw, nooit gedacht dat de laatste weken van een maand zo ontzettend stressvol konden zijn. Ik heb het gigantisch druk gehad met mijn studie en dat verklaard direct mijn afwezigheid van de afgelopen (ik geloof) twee weken. Ik had letterlijk geen tijd om foto's te maken en artikelen te schrijven (alhoewel ik dat natuurlijk liever deed dan het leren van tentamens, schrijven van onderzoeken en het klungelen rondom een project). Gelukkig was het begin van de maand reuze leuk! Kijk je mee?


1. Hier begon de drukte rondom mijn studie al een beetje. Ik besloot om de zondag eens heel goed te gebruiken voor het op een rijtje zetten van al mijn taken.

2. Lekker relaxen met mijn hond. Vinden jullie mijn herfstbroek niet te gek?


3. Een kleine borrel doen bij Sjiek aan de Amstel  samen met mijn moeder en broertje terwijl wij aan het wachten waren totdat de gigantische rij in The Phonehouse zou minderen en wij eindelijk onze iPhone 6 konden ophalen. 

4. Een video schieten over een behandeling in mijn moeder haar schoonheidssalon in Amsterdam. Helaas heb ik ook sinds dat schieten geen tijd gehad om het te monteren, maar het komt eraan hoor, mam! 


5. Samen met Merlin en Denise naar Thuishaven Wintercircus.

6. Op dat moment had ik echt hele erge behoefte aan chocolade.


7. Terug denken aan de mooie avond en de gezelligheid tijdens Thuishaven Wintercircus.

8. Oe, mijn nieuwe iPhone 6


9. Een pauze houden van het studeren door een wandeling te maken. Frisse lucht doet het altijd goed!

10. Hier maakte ik mijn laatste tentamen: Informatie - en mediarecht.

11. En 's avonds vierde ik dat de tentamenweek over was met een gokje in het Hollands Casino. €15,- verlies, wiehoe! Nee, er was geen sprake van beginnersgeluk gisteravond..


Zo.. vanaf nu kunnen jullie rustig weer artikelen van mij verwachten. Ik heb er al een hele hoop op de planning staan, dus houd iPriszz in de gaten!

Geniet van jullie weekend! En hoe was jullie oktober? 

x Priscilla 

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety