FASHION | Knuckle ringen van Miniinthebox.nl


Het is dé sieraden trend van afgelopen tijd: minimalistische sieraden. Steeds vaker zien wij prachtige rustige kettingen, fijne ringen en smalle armbanden terug als verfraaiing van onze outfit. Ik besloot op deze trend in te spelen met deze knuckle ringen. Ik wilde deze al een hele lange tijd, maar werd nooit direct overgehaald om ze te kopen. Nu kwam ik deze tijdens een kleine shoppingspree op Miniinthebox.com tegen.

Hoe je de knuckle ringen eventueel kunt dragen. Ga je los voor individueel of een dubbel dekker? 
Voor €0,66 heb je een zakje met vier knuckle ringen. Ik kwam er met de levering achter dat ik per ongeluk twee zakjes had besteld. Oeps! Maar dan is het in ieder geval niet zo erg als ik er per ongeluk één of twee kwijt raak.


Je kunt deze ringen in goud en zilver bestellen. Ik koos voor de zilveren, omdat ik vrijwel altijd zilveren sieraden draag. Daarnaast vond ik de zilveren kleur beter te combineren in zowel stoer als fancy.


Wat vinden jullie van deze knuckle ringen? Zou jij ze dragen?

x Priscilla

3 reacties:

 1. Ik heb zelf ook een aantal sets knuckle ringen, maar ik heb altijd zo snel dat ze verkleuren en de gevreesde blauwe 'afruk' ontstaat....

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb deze nog niet zo vaak gedragen, maar moet zeggen dat ik tot nu toe nog geen last heb van verkleuringen of blauwe 'afdrukken'. Misschien in de toekomst.. Maar ik hoop van niet!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety