PERSONAL | HAPPY 2014!

HAPPY NEW YEAR!

Wauw, 2014 is aangebroken en hoe! Zoals beloofd, hier een post over mijn New Years Eve mét, ja helaas, iPhone foto's. 

Rond een uur of 18:00 douchen, make-uppen en aankleden voor hét feest. Om mijn familie geen gek gezicht te laten trekken, liet ik de accessoires die bij mijn outfit hoorden nog maar even achterwegen. Ik bleef eerst namelijk nog een uurtje thuis omdat Oud & Nieuw dit jaar bij ons werd gevierd en ik toch nog even met mijn gehele familie en vrienden wilde zijn.

Mijn eigen glas sinds 2000                                  |                    Met mijn allerbeste vriendin Shirley

Om 21:00 was het tijd om naar Anjeli te gaan, want vanuit daar zouden wij gaan FIETSEN naar onze feestlocatie in Amsterdam. Van WESTWIJK (AMSTELVEEN) naar AMSTERDAM fietsen met regen, wind en perfect haar/make-up is géén pret en daarom: sexy regenpakken. We hebben als een malle gefietst om zo snel mogelijk bij het feest aan te komen en het was ondanks de regen alsnog lachen, gieren en brullen.
Met Anjeli en onze fantastische regenjassen
Eenmaal aangekomen bij NYE 2.0, zoals het feest heette, werden we rijkelijk ontvangen door onze lieve vriendinnen Balou, Lotte en Merlin. Gezellig! Overal was er verlichting, oliebollen en de nodige drank en iedereen zag er leuk uit. Sommige mensen hadden wat meer hun best gedaan dan anderen, maar dat mocht de gehele sfeer natuurlijk niet drukken. Er was zelfs aan entertainment gedacht! Zo kon je een foto van jezelf laten maken en op de Tinder-wall laten hangen. Hier konden mensen door middel van hartjes post-its laten zien of ze je leuk vonden of niet. Hoe leuk is dat? Daarnaast was er nog een 'Wishlist for 2014' waar je je wensen, dûh, voor 2014 kon opschrijven.

Ik moet zeggen dat mijn 'Goede Voornemens'-outfit er mocht wezen qua thema. Elk onderdeel moet een 'goede voornemen' voorstellen, dus die zal ik even kort maar krachtig met jullie doornemen.

De duiveloortjes
Ja, de duiveloortjes.. De reden dat ik deze aan mijn outfit heb toegevoegd is omdat ik in 2014 'stouter' wil zijn. Ik wil meer dingen doen zonder er te veel over na te denken en gewoon gaan. Ik ben namelijk een denker en daardoor mis ik soms dingen in mijn leven die juist té leuk zijn om te missen. Verwacht het onverwachte!

De glitterjurk
De glitterjurk staat voor een kleurrijker leven. Ik wil meer feesten, genieten, knallen en opvallen op alle fronten.

De tutu
Haha ja, sorry. De tutu heeft meerdere betekenissen. Zo wil ik nog meer dansen, maar ook forever lief zijn voor de mensen om mij heen (doordenkertje hé?).

Voor 00:00 werd er nog een kleine aankondiging gedaan, namelijk de koning en koningin van de avond. En ineens hoorde ik daar: 'ze glittert al de hele avond de zaal rond, de koningin van vanavond is ... Priscilla.' WAT? Ontzettend leuk natuurlijk! De koning en ik kregen als prijs een fles champagne maar natuurlijk ook een kroon. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik deze de rest van de avond niet meer heb afgezet, haha.

Om 00:00 was natuurlijk hét moment. Na dikke zoenen en knuffels was het tijd voor het vuurwerk. Ik ben gek op siervuurwerk en kan er uren naar kijken en ook dit jaar was het weer zo mooi!
Met Merlin en Anjeli. Kunnen jullie raden wat hun goede voornemens zijn?
Uiteindelijk werd er een kampvuur gemaakt. In dit vuur mocht je spullen verbranden die je in 2013 achter je wil laten. Ik heb voor dit vuur een brief geschreven met gebeurtenissen die ik wil koesteren en naar de "hemel" wil sturen en met dingen die ik voor 2014 graag anders wil zien. Ik moet zeggen dat het een emotioneel moment was om die brief te zien veranderen in as. Gelukkig waren daar mijn lieve vriendinnen. (Jullie zijn de beste!) 2014 bracht op dat moment al een van de mooiste herinneringen met zich mee.

Een prachtige afsluiter voor 2013 en een mooie start voor 2014. 

Ik hoop dat jullie ook een geweldige avond hebben gehad en vandaag allemaal een beetje hebben kunnen bijkomen. Ik wens jullie allemaal al het geluk, goeds en liefde toe die een mens zich maar kan wensen. Op naar een geweldig jaar!

x Priscilla

2 reacties:

 1. Haha wat zagen jullie er geweldig uit zeg xD

  Ik wens je een heel gelukkig 2014 toe!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi superleuk! Ja, ik weet dat het eindje fietsen is van Amstelveen naar Amsterdam. Maar toch fijn dat regenpakken je droog houden.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety