BEAUTY | Rituals

Hmm, de geur van een Rituals winkel bij jou in de badkamer. Genieten!

Van de week werd ik door mijn lieve mama'tje verrast met wel vier nieuwe foaming shower gels van Rituals, die ze op de kop had weten te tikken bij de Drie Dolle Dwaze Dagen.

Heerlijk!
1. Happy Buddha | 2. Zensation | 3. Yogi Flow | 4. T'ai Chi
De vier gels hebben allemaal een andere heerlijke geur. Wil je weten wat ik van deze gels denk? Lees dan gauw verder!

Happy Buddha

Happy Buddha

Happy Buddha wordt gesierd door de geuren 'Organic Mandarin & Yuzu'. Nou, die mandarijn ruik je zeker wel. Wanneer je de dop eraf haalt, ruikt het naar de bekende geur van wanneer iemand in je buurt de schil van een mandarijn eraf punnikt. Van de Yuzu heb ik nog nooit gehoord, maar na een beetje research ben ik erachter gekomen dat dat een bepaalde citrusvrucht is uit het verre, verre Oosten. Lekker exotisch!
Zensation

Zensation

Zensation heeft een hele fijne spa geur. Met de 'Organic Rice Milk & Cherry Blossom' extracten krijg je per direct dat spa relax gevoel die je soms ook wel eens onder de douche zou willen beleven. Dus ben je wel toe aan een ontspanningsdouche? Dan weet je wat je te doen staat..
Yogi Flow

Yogi Flow

Yogi Flow en ik zijn al een tijdje goede maatjes en daarom zit 'ie er weer tussen. De heerlijke geuren die Yogi Flow verspreidt zijn onder andere 'Indian Rose & Sweet Almond Oil'. Open de dop en je krijgt direct het gevoel dat je omringd wordt door enorme boeketten met witte, rode, roze rozen (kies je kleur, haha). Ik ben van deze roze fles fan, nu jij nog (haha). 

T'ai Chi

T'ai Chi

Houd je van de geur van (groene) thee? Dan is T'ai Chi echt iets voor jou. Met de geuren van 'White Lotus & Green Tea' kun je elke ochtend van je eigen "kopje thee" onder de douche genieten. Maar ik waarschuw jullie, laat je niet door de naam verleiden! Denk nu niet dat je na een paar keer smeren een of andere T'ai Chi vechter wordt. Houd je koest! 

Mijn Top 4

  1. Yogi Flow
  2. Zensation
  3. T'ai Chi
  4. Happy Buddha

Welke van bovenstaande vier foaming shower gels lijkt jou het lekkerst? Of heb je al je eigen favoriet?

x Priscilla


5 reacties:

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety