PERSONAL | LONG TIME NO SEE

Hey hoi. Het is alweer precies geteld 28 dagen geleden dat ik voor het laatst een artikel online heb gezet. En hoe dit nu komt? Eén woord: studie.

Bron: WeHeartit.com
Januari was een hell of a month, maar nu heb ik rust. Waarom januari hell was? See here why:

Project 'Toonzetter'
Twee tentamens
Drie portfolio's
Eén onderzoeksherkansing

What happened.. 

Ik ben al vanaf begin dit studiejaar met mijn nieuwe projectgroep (mijn oude klas van vorig jaar werd opgesplitst, waardoor wij over allerlei andere klassen werden verdeeld.. miep) begonnen aan een project. Ik weet niet of ik jullie hier eerder over heb verteld, maar volgens mij niet. Kort gezegd: alle derdejaars moesten voor een eigen gekozen doelgroep drie mediaproducten ontwikkelen die crossmediaal met elkaar overliepen. Wij kozen voor de doelgroep 'jonge DJ's tussen de 15 en 20 jaar oud'. Met een website, tv-programma en evenement wilden wij hun inspireren om hun droom achterna te gaan. Jij kán die nieuwe Martin Garrix (hij was ons rolmodel trouwens) worden. De eerste periode hebben wij alleen over het concept hoeven nadenken, maar de tweede periode moesten wij deze mediaproducten ook werkelijk gaan ontwikkelen. Dat betekent binnen geen 2 maanden moest er ergens een website, tv-programma en event worden ontwikkeld. Ik was één van de medewerkers van het tv-programma en heb twee dagen op en naar naar Dinxperlo (dat is ver..) gereisd voor de draaidagen. Daarna werd het event gehouden op 5 januari en hebben we de nodige stress beleefd door mensen die op het laatste moment af zeiden of "ineens" op vakantie waren. Phoe, the life of an eventmanager! Respect.

Bron: Toonzetter
De rest van de punten spreken voor zich. Ugh.. Maar hierdoor had ik écht geen tijd en puf om überhaupt nog aan mijn blog te denken. Jammer natuurlijk, maar op dit moment noodzakelijk. Er moesten prioriteiten worden gesteld!


Ik heb de afgelopen weken vrijwel in de bibliotheek gewoond. Ik merk echt dat ik thuis niet zo snel iets gedaan krijg. Ik loop zo makkelijk even naar beneden om dat te pakken en blijf dat zonder moeite bij mijn broertje op de bank tv kijken. NO GOOD! 

Gelukkig ga ik vanaf februari beginnen met een minor Creatief Schrijven (yes!). Hier heb ik twee dagen in de week les en werk ik de rest van de week thuis aan opdrachten en dergelijke. Het beloofd een hele leuke minor te worden, maar vraagt wel veel discipline. Ik hoop nu meer tijd te hebben om het bloggen weer op te pakken, want natuurlijk voelde ik mij wel schuldig dat iPriszz zo lang stil heeft gestaan.

Hierbij wilde ik via deze weg even laten weten dat ik het dus erg druk heb gehad, maar jullie vanaf vandaag weer regelmatig een artikel online zullen zien. No worries!

Nu ga ik genieten van mijn rust en ga ik vanavond iets héél leuks doen. Wieh!

Hoe combineren jullie drukke studieweken met jullie blogs?

x Priscilla


2 reacties:

  1. Welcome back ;-) Goed dat je je prioriteiten weet te stellen. Studie is belangrijker dan bloggen!

    Ik ben geen student meer maar combineer het bloggen wel met twee kinderen, werk, huishouden en een echgenoot ;-) Het gaat niet altijd makkelijk.

    Succes met school!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety