FASHION | Claes Iversen: Amsterdam Fashion Week


Het is alweer een aantal dagen geleden dat ik plaats nam op een van de banken langs de runway. Ik was namelijk, samen met mijn moeder, aanwezig bij de allerlaatste show van Amsterdam Fashion Week en dit vond ik ervan. Scroll!

Let's go

Maandagavond vertrokken wij rond 19:30 richting de Westergasfabriek in Amsterdam. Het was nog even spannend om een parkeerplek te vinden, maar mijn moeder heeft altijd de mazzel dat er iemand weg gaat. We liepen richting de Westergasfabriek en bij de ingang stonden er enkele prachtige Mercedes auto's (van de sponsor natuurlijk). Toen we eenmaal binnen kwamen, werden we ontvangen door enkele vrouwen die ons onze kaarten met zitplekken gaven. We konden onze jassen ophangen in de garderobe en daarna gingen wij het modegedruis in. 

We haalden enkele munten om wat te drinken kunnen halen en de vrouw achter de muntenbalie zei dat we kosten wat het kost een scroppino moesten halen. Dus dat deden we. Voor de rest was er weinig te doen. Je kon hier en daar een foto laten nemen, je nagels laten doen bij Essie en voor een passpiegel staan die speciale lichten had. Mijn moeder en ik gingen dus vooral aan een statafel staan om de mensen te bekijken. Sommige hadden zeker hun best gedaan, andere minder. Erg grappig om te zien. En als je zo rondkijkt, kom je ook de nodige "BN'ers" tegen. En laat dat nou net iets zijn wat ik ontzettend grappig vind om te doen. Een vriendin en ik doen sinds de middelbare al aan BN'er-spot. Elke keer wanneer een van ons een BN'er in het echt ziet, appen wij elkaar. Het lijstje gaat al aardig hard hoor, haha. 

Ik kon haar die avond de volgende namen door appen:
Jan en Monique des Bouvrie
Daphne Deckers
Euvgenia Parakhina
Victoria Koblenko
Marlies Dekkers
Laura Ponticorvo

Gekkigheid. 

Claes Iversen

Toen was het tijd om de zaal in te gaan. Eenmaal binnen werd er een kort eerbetoon aan Frans Molenaar gedaan. We werden naar onze plekken geleid (sectie E, rij 5) en zaten hierdoor dichtbij de plek waar alle modellen de runway op liepen. Op elke zitplek stond een goodiebag van Marie Claire gevuld met het tijdschrift van Marie Claire, een haarspray van L'Oreal en een kaart van Mercedes Benz. De muziek stond aan en er ontstond een heerlijke sfeer. De lichten gingen uit, de rookmachine ging aan en de show begon. 

De collectie

De herfst/winter collectie 2015/2016 van Claes Iversen vond ik persoonlijk erg mooi. Er liepen modellen in nette pakken, prachtige lange jurken, mosterdgele en bruine truien en marineblauw gekleurde kledingstukken. Vooral enkele van de jumpsuits, de witte openingsjurken en de witte trouwjurk aan het einde vond ik prachtig. 

Hieronder enkele foto's:


Wil je de creaties in goede kwaliteit zien? Kijk dan even hier

Selfie in de speciale passpiegels
Dit was mijn eerste keer dat ik Fashion Week heb meegemaakt. Heb jij wel eens een modeshow tijdens Fashion Week gezien?

x Priscilla 

2 reacties:

  1. Wat een leuk verslag Pris! Gaaf dat je daar bij mocht zijn! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gaaf dat je er bent geweest, ziet er leuk uit! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety