LIFESTYLE | PERFECTE SELFIE DOOR SELFIESTOK XENOS


'But first... Let me take a selfie..'. Ugh, eigenlijk kan ik deze zin niet meer horen, maar goed dat hield mij niet tegen om deze 'verlenging van mijn arm' te kopen toen ik deze bij de Xenos zag liggen. Ik was hard aan het speuren naar leuke hebbedingetjes voor het Grote Sinterklaasspel toen ik op deze stok stuitte. Wij speelde het Sinterklaasspel in een huis in the middle of nowhere in Friesland. Dit hadden wij gehuurd voor een weekend gekte met familie en vrienden. Toen ik de stok zag dacht ik direct  'oeeee, die wil ik!' en zo besloot ik er ook nog een voor het spel te kopen. Best decision ever. Mijn familie vocht ervoor.

Ik excuseer mij alvast voor de verschrikkelijke belichting in deze foto's. Waarom is het zo snel donker?!


Dit is de stok wanneer je deze ingeschoven is en je je telefoon erin plaatst. Wanneer de stok helemaal is ingeschoven is 'ie zo'n 20 cm lang. In het opzetstuk kun je zowel je mobiele telefoon als je camera kwijt. Hiervoor hoef je alleen aan het zwarte 'lelletje' bovenin te trekken en dan kun je zo je telefoon of camera erin vastklemmen.


Aan de onderkant van het opzetstuk zit er een zwart "sponsje" die ervoor zorgt dat je telefoon of camera ten eerste niet beschadigd en ten tweede dat deze niet kan verschuiven. Het risico dat je je telefoon of camera laat vallen is dus klein, tenzij je de hele stok laat vallen natuurlijk.Je kunt natuurlijk ook de stand van het opzetstuk aanpassen. Dit zijn twee voorbeelden. Ook kun je de bovenkant waar je je telefoon of camera inzet draaien van links naar rechts door middel van het draaiwieltje. 


De selfiestok is in het roze, blauw en zwart verkrijgbaar en kost (zover ik het nog weet) €6,95. 


Als je de stok tot het einde uitschuift kun je een stok van ongeveer 107 cm lang verwachten. Prima om perfecte selfies te maken met je meerdere personen. Natuurlijk kun je tussendoor altijd spelen met de lengte. 

Hieronder deel ik enkele van de foto's die ik tijdens het weekend in Friesland met mijn familie gemaakt heb met behulp van de selfiestok: Ha, toch geniaal zo'n selfiestok. Zou jij er een aanschaffen?

x Priscilla 


3 reacties:

 1. Super zijn ze he! Ik heb er ook eentje en hij werkt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat super handig. de foto's zijn leuk geworden!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's heb je ermee kunnen maken! Heel handig! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety