BEAUTY | Unboxing Beautybox april


Het is alweer een tijd geleden dat jullie een Beautybox unboxing voorbij hebben zien komen op iPriszz. Dat kwam omdat ik een tijdje abonnementloos was. Maar.. daar is 'ie weer! Dit keer heb ik de Beautybox van april voor jullie. Ik weet dat het al midden mei is, maar deze box kwam dan ook begin mei op mijn matje. Iets te laat.. 

Zijn jullie al benieuwd wat erin zit?




Een, in april passende, scrub van Rituals. Deze scrub van de Happy Buddha-lijn kun je lekker gebruiken voor onder de douche en verwijderd, zoals elke scrub, dode huidcellen. 


Golden Rose schijnt volgens de Beautybox dé mascara voor alle beauty-passionistas te zijn. Het zou direct volume moeten geven, is zwarter-dan-zwart en klontert niet. Ik ben benieuwd!

 

Een moisturizer om je dag mee te beginnen. Een goede basis voor elke make-uplook. 's Ochtends aanbrengen op een gereinigde huid en laat de hydratatie maar beginnen. Klinkt lekker in ieder geval.


Een matte face powder voor iedere glimmer. Ik merk het zelf ook. 's Middags, na alle blootstelling aan buiten, wordt m'n huid een glimmende boel. Deze poeder moet alle glimmende plekjes op je gezicht omtoveren in een matte look. Bye shine!


Ik kreeg toevallig deze lipgloss in mijn box, maar er zijn ook gelukkige die een oogproduct van Inglot hebben mogen ontvangen. Mijn oog viel trouwens niet direct op de kleur maar op de verpakking. Die deed mij eigenlijk vrijwel direct denken aan een reageerbuis.. hoe raar dat ook is, haha!

Wat vinden jullie van deze box?

x Priscilla


6 reacties:

  1. Mooie box, leuke qoute ook.
    Inderdaad erg leuk om in telijsten.
    Geniet van de inhoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben wel heel erg benieuwd hoe de mascara is! Ik ben namelijk al een tijdje opzoek naar een goede mascara, misschien nog tips?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan je helaas nog niet zeggen wat ik van deze mascara vind, maar zelf ben ik echt dol op de Volume Million Lashes van L'Oréal. Nu moet ik eerlijk zeggen dat mijn wimpers heel gemakkelijk zijn en dat ik eigenlijk van elke mascara zonder moeite gebruik kan maken. Maar.. ik vind die van L'Oréal zelf heel erg fijn. X

      Verwijderen
  3. Ik vind de inhoud echt heel erg mooi! Fijn dat er zoveel fullsize producten inzitten. En Rituals is gewoon altijd goed <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die scrub is zo lekker! Mijn moeder koopt hem altijd en ik maak hem dan op hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga het beleven! Leuk dat jij er zo enthousiast over bent! X

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety