REVIEW | Tangle Teezer Compact Styler


Hey hey hey! Ongeveer een week terug kreeg ik deze 'wilde' borstel van Tangle Teezer cadeau. Té leuk!
Ik sta in mijn eigen huis er nogal om bekend om als een wilde aap met een borstel door mijn (natte) haar te gaan omdat ik haast heb en bijvoorbeeld naar school moet. Héél slecht, ik weet het!

Daarom kwam dit cadeau dan ook als een geschenk, want sinds ik deze in bezit heb, gebruik ik geen enkele andere borstel meer. Daarom, een kleine review.

De Tangle Teezer Compact Styler is een borstel wat ontworpen is in Engeland. Met hun motto 'Cares for the hair you wear', moet ik zeggen dat het een erg leuk merk is dat weet waar het voor staat. Voor zover ik weet zijn de borstels in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en ben ik de gelukkige die in het bezit is van de Feline Groovy, ook wel: de luipaard print.

Op de verpakking staan vier redenenen waarom je een Tangle Teezer in je bezit zou moeten hebben. Ik ga jullie in deze post vertellen of ik het daar mee eens ben of niet. Benieuwd?

Pijnloos ontklitten

Ik moet zeggen dat ik met deze borstel gemakkelijker door mijn haar ga dan met mijn oude borstel. Altijd als ik uit de douche kom wikkel ik mijn haar in een handdoek zodat het als het ware het water kan absorberen. Als ik dan eenmaal de handdoek van mijn haar afhaal is mijn haar één grote ontplofte bende, en ja probeer er dan maar zonder gekke stunten doorheen te werken met een borstel dat steeds uit zijn houder slipt. Ik heb het nu een aantal keer geprobeerd met de Tangle Teezer en ik moet zeggen: ik ben onder de indruk. Ik ga niet zeggen dat het áltijd pijnloos is, maar de pijn die mijn oude borstel met zich mee bracht is in FLINKE mate verminderd. 

Ideaal voor droog én nat haar

Ik ben geen type meid die haar haar borstelt als het droog is. Van sommige borstels word ik ontzettend statisch door de haren die zij bevatten. Gelukkig heb ik dat met de Tangle Teezer nog niet mee gemaakt. Yes! Maar als het gaat om nat haar dan kan ik zeggen dat ik tot nu toe erg tevreden ben. 

Gemakkelijk click-on en -off cover om de borstelharen te beschermen

Absoluut! Zoals je op de foto's hieronder kunt zien, kun je de cover gemakkelijk op de borstel klikken. De borstelharen vallen precies in de cover waardoor ze beschermt blijven als je bijvoorbeeld de borstel mee wil nemen in je tas. 

Gemakkelijk in gebruik door het handige formaat

In eerste instantie was het even wennen om een borstel te gebruiken zonder handvat (is dat de juiste benaming?). Het is heel apart om een borstel in je hand te houden die precies in de vorm van je hand past. Soms maakt dat het borstelen wat moeilijker omdat je niet heel gemakkelijk overal bij kan, maar als je je haar dan naar voren haalt is het heel goed te doen. Het grote voordeel aan deze borstel is wel dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen en hij door de kleur ook nog eens opvalt in je tas. Geen gerommel en zoekpartijen meer! 

Mijn Tangle Teezer met luipaard print.

Het click-on en -off systeem.
 
Zijn jullie al in het bezit van een Tangle Teezer

x Priscilla


11 reacties:

  1. Ik heb hem in het roze!! Ik zou geen andere borstel meer willen, echt onwijs fijn is de Tangle Teezer!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al tijden aan het twijfelen of ik deze borstel wil kopen! Ik heb zelf lang en dik haar vol met klitten en krijg mijn haar met een simpele borstel van het Kruidvat niet uitgeborsteld. Het lukt mij alleen met een borstel van Mylène. Na veel goede reviews gelezen hebben denk ik dat ik het met de tangle teezer ook maar eens ga proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er goed uit! Ik ben zelf ook wel benieuwd naar deze borstel :)

    Liefs
    Antoinet www.everydaychic.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me heel fijn! Ben echt benieuwd, want hoor er veel goeds over. X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. klinkt als een heel fijn product meis! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk printje , ziet er een geweldige borstel uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie tangle teezer! Ik wil ook graag nog één!
    Liefs, Ypie

    www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuk! Ik zag ze bij de kapper staan, maar wist niet of ze fijn waren.
    Ik ga er toch maar een aanschaffen! Ze zien er ook zo leuk uit!!

    xx

    http://www.nathalie-kemna.nl
    https://www.facebook.com/nathalie.kemna.official

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hoor hier echt alleen maar positieve dingen over! Ik ga er ook maar een aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi, you have such amazing blog and I like your post, I hope we can follow each other, if you follow me please let me know so I can follow you back, thank you

    xoxo
    www.love-joice.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety