FASHION | BELLOS HORLOGE VAN MODEMUSTHAVES.NL


Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een fashion cheque. Nu, bijna een jaar later, heb ik deze eindelijk uitgegeven. En kijk eens aan wat voor een pareltje!

De grote chique horloges blijken overal op te duiken. Een voorbeeld hiervan zijn de horloges van Daniel Wellington. Voor een korte periode zag ik hier en daar op Instagram een foto van een blogger die er een had aangeschaft. En ik begrijp wel waarom. Ik vind dit model erg mooi, maar... duur! Daarom ging ik op zoek naar een goedkopere variant, die ik kon betalen van mijn gekregen fashion cheque.


Ik werd in eerste instantie verliefd op de wijzerplaat. Strak, chique én toch opvallend door de lichte strepen op de achtergrond. De diameter van de wijzerplaat is vier centimeter, wat ik persoonlijk een mooi formaat vind.


Je kunt het horloge gemakkelijk aan de grootte van je pols aanpakken door deze gaatjes. Ik heb aardig smalle polsen, dus ik gebruik het kleinste gaatje. Het gehele horloge is gemaakt van roestvast staal.


Het effect van de band vind ik ook gaaf. Het is zo anders dan de gewone schakels in een horloge. Het oogt heel fijn, wat het een minder "stoer" effect geeft.

Oh-So-Chic horloge - www.modemusthaves.nl - €24,95
Wat vinden jullie van mijn nieuwe horloge?

x Priscilla

4 reacties:

 1. Wauw, wat een prachtig horloge. Zelf vind ik Daniël Wellington horloges ook PRACHTIG!
  Echt wauwie, misschien dat als ik even spaar, ik er wel eentje ga kopen!
  Maar dit is ook een hele mooie goede tweede!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig horloge. Ik ben echt al een hele tijd op zoek naar zo'n exemplaar. Ik zal deze dus zeker onthouden! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety