FASHION | Dress to impress: Oscars 2014

Vannacht om 02:30 Nederlandse tijd was het zo ver: de uitreiking van de Oscars, dé belangrijkste fimprijs van de Verenigde Staten. Dit jaar was het alweer de 86e keer dat de Academy Awards werden georganiseerd en dat gaat niet voorbij zonder prachtige creaties van geweldige ontwerpers.

Ondanks dat ik dol ben op de showbizzwereld en de glitter en glamour erom heen, was ik niet in staat om de Oscars live te volgen. Niet gek om 02:30 's nachts en de volgende dag school, toch? Gelukkig heb ik zo mijn bronnen om up-to-date te blijven.. (lees: Perez Hilton, haha). Zo wist ik vanochtend precies wie en wat gewonnen hebben. Thank you, Perez.

Onder de vele prachtige actrices waren er natuurlijk ook vele geweldige jurken en hier wil ik mijn vijf favoriete jurken van de Oscars 2014 met jullie delen. Klaar voor?

Kate Hudson
Kate Hudson wist vele mannen hun nek te laten draaien met haar prachtige jurk van van Atelier Versace. Het diepe decolleté staat haar prachtig en de manier waarop de stof om haar schouders gedrapeerd wordt, zorgt ervoor dat de jurk een 'wow'-effect krijgt en nét genoeg bloot laat zien. Prachtig!
Maria Menounos
Maria Menounos met een prachtige jurk van ontwerpster Johanna Johnson. De achterkant van de jurk bevat een lage rug, écht mooi. De kralen en details doen het hem. Daarnaast maakt Maria haar outfit af met een prachtige up-do in haar haar.
Lupita Nyong'o
Lupita Nyong'o wist als een ware prinses de red carpet te betreden. Ben ik de enige die denkt dat deze prachtige lichtblauwe creatie van Prada iets weg heeft van de baljurk van Assepoester? Deze kleur staat Lupita heel erg mooi en geeft een echte boost aan het lentegevoel dat iedereen gister voelde.
Cate Blanchett
Als je toch al weet dat je één van de meest gewilde beeldjes van de filmindustrie mee naar huis gaat nemen, waarom zou je dan onderdoen in je uiterlijk. Met deze glinsterende creatie van Armani Privé nam Cate Blanchett vannacht een Oscar in haar bezit. De jurk past zich prachtig aan aan haar huidskleur en ik vind het haar werkelijk beautiful staan.
Angelina Jolie
Ook Angelina Jolie trok glinsterend de aandacht van menig paparazzi met haar jurk van Elie Saab Couture. Het verloop van de jurk en de see through details maken de jurk een ware uitdaging. Perfect voor Angelina, natuurlijk.

Wat blijft het toch moeilijk om elk jaar weer te moeten verbazen, maar wat zijn deze sterren hier toch geweldig goed in. Klasse, dames!

Hebben jullie zelf een top vijf? En welke van bovenstaande vinden jullie het mooist?

x Priscilla

7 reacties:

  1. Mijn absolute favoriet is Cate Blanchett. Heel erg mooi!

    Liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauww die van Kate Hudson is mijn favoriet, heel mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt prachtige jurken! Ik vind die van Lupita en Maria en kate het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi! Lupita staat bij mij met stip op nummer één. De kleur staat haar super!

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die van Maria is prachtig! leuk artikel! Ik volg je nu via bloglovin! :) X
    www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te zien, die van Maria vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stuk voor stuk prachtige jurken <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety