BEAUTY | Queen of Hearts Valentine's Day Nails


Morgen is het zoals iedereen weet 14 februari: Valentijnsdag. Ik heb voor jullie een (first try) mini nail-art voor als je een leuke date hebt met je loverrrrrr. Ik heb mij voor deze nailart laten inspireren door de Queen of Hearts van Alice in Wonderland. Benieuwd?


Wat heb je nodig?

 • Schaar;
 • Plakband of niet al te plakkerige tape;
 • Basecoat (OPI);
 • Rode nagellak (OPI);
 • Topcoat (OPI);
 • Zwarte nagellak (Miss Sporty).

1. Begin met een goede laag basecoat zodat je nagels een beschermlaag hebben. Rood en zwart zijn heftige kleuren voor je nagels die je nagels erg kunnen aantasten waardoor ze kunnen gaan verkleuren. Geef de basecoat de tijd om goed te drogen.

2. Lak beiden handen behalve je ringvingers. Ik heb ervoor gekozen maar één ringvinger Geef deze lak ook goed de tijd om te drogen.


3. Tijd om te knippen

4. Knip een klein stukje van de tape of plakband af en vouw deze met de NIET-PLAKKERIGE kant dubbel. Weten jullie nog de truc om een hartje te knippen? Dit gebruik je ook op het plakbandje. Probeer het zo klein mogelijk te doen zodat het hartje op je nagel past.


5. Zo, het hartje is af! Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn hartje uiteindelijk wat groot vond, maar hij paste wel precies op mijn nagel. Ik raad jullie wel aan om het hartje wat kleiner proberen te knippen. 


6. Lak je ringvinger(s) zwart en laat vooral deze héél goed drogen. 

7. Als je eenmaal klaar bent om de tape/plakband te gebruiken is het handig om de tape/plakband minder plakkerig te maken door het eerst op je huid te plakken. Probeer het hartje in het midden van je nagels te plaatsen. 


8. Probeer zo netjes mogelijk het hartje in te lakken. Gebruik niet al te veel nagellak (dat is waar ik de fout in ging, haha). 

9. Laat het hartje even drogen en trek voorzichtig het tape/plakband eraf. 


10. Topcoat erover, laten drogen en klaar!

Ik wens jullie alvast een fijne Valentijnsdag met degene die je lief hebt. Ik ga lekker iets héél anders doen, namelijk naar het concert van Ladies of Soul. Hup! 

Enjoy!

Wat vinden jullie van deze nailart?

x Priscilla  

3 reacties:

 1. Ahhh! Dit was zo'n goed idee voor valentijnsdag, jammer dat ik je post nu pas lees! Ik ga m onthouden voor volgend jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk! Beetje te laat gelezen, maar ik vind dat dit gewoon het hele jaar door kan ;D

  x http://laburritoblog.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

 

Instagram Feed

FOLLOW ME

Follow

Contact

Voor eventuele vragen of samenwerkingen e-mail dan gerust naar onderstaand e-mailadres:

ipriszz@hotmail.com

Vertaalmachine

Blog Society

BlogSociety